Kortteli-isännöinti uudistui,
asukasviestintä ja asiantuntijuus etusijalle

Kortteli-isännöinti on yksilöllinen ja asiakaslähtöinen ammatti-isännöinti laadukasta ja kohtuuhintaista isännöintiä etsivälle taloyhtiölle. Olemme pitkän kokemuksen omaavista ammattilaista koostuva asiantuntijayritys, jonka asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluumme.

Sovimme hallinnollisesta isännöinnistä kiinteän kuukausimaksun eikä isännöintilasku pääse yllättämään. Tarjoamme kohtuuhintaista ammatti-isännöintiä jossa taloyhtiö voi omatoimisuudella säästää hallintokuluissa. Indeksiin sidottu palkkio tuo ennustettavuutta vuosiksi.

Asukasviestintä tapahtuu asukkaan omaan älylaitteeseen asennettavan appsin kautta, josta voi myös selata asiakirjoja sekä tehdä varauksia ja viestiä isännöitsijätoimiston kanssa. Meillä tieto kulkee isännöitsijätoimistosta asukkaille nopeasti ja usein.

Omalla isännöitsijällä on riittävästi aikaa taloyhtiön asioiden hoitamiseen. Tämän voimme luvata huolehtimalla että isännöitsijämme hoitavat kolmasosan vähemmän taloyhtiöitä kuin muissa isännöitsijätoimistoissa. Meillä asiakas on aina ykkönen.

Ymmärrämme etteivät hallituksen jäsenet aina pääse paikalle kokouksiin ja hyvin valmistellut kokoukset voimmekin usein pitää etäyhteyden kautta, puhelimitse tai sähköpostitse. Meille etäkokoukset ovat arkipäivää ja asiakkaalle ne tarjoavat helpotusta arkeen.

Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun isännöintiin ja haastamme taloyhtiöiden hallitukset kokeilemaan ja toteamaan että tarjoamme todellakin parempaa isännöintiä. Ensimmäisen kahden kuukauden ajan voi sopimuksen päättää heti ilman mitään sanktioita.

Me ymmärrämme että asukkailla on kotona lemmikkejä ja ne kuuluvat tärkeänä osana heidän arkeen. Siksi on tärkeää että myös isännöitsijätoimisto ymmärtää tämän ja ottaa sen huomioon omassa toiminnassaan, remonteissa sekä huoltotoimenpiteitä suunnitellessa.

Kortteli-isännöinti on keskittynyt asunto-osakeyhtiöiden, liikekiinteistöjen sekä pysäköintiyhtiöiden isännöintiin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Hämeenlinnassa. Annamme mielellämme tarjouksen myös teidän kiinteistön isännöinnistä sekä tulemme esittäytymään hallituksen kokoukseen.

Pyydä tarjous isännöinnistä

Usein kysyttyä Kortteli-isännöinnistä

Mitä isännöinti teillä maksaa?

Veloituksemme taloyhtiöltä koostuu kiintästä kuukausimaksusta, jonka määrä sovitaan isännöintisopimuksessa ja jonka määrää voidaan tarkistaa Tilastokeskuksen kiinteistön ylläpidon kustannusindeksin mukaan. Kuukausimaksun määrä vaihtelee kiinteistön koon ja muiden erityispiirteiden (esim. arvonlisäverovelvollisuus, vuokrattavia tiloja, rakennusten ikä ja korjausvelka) mukaan alkaen 250 €/kk. Keskikokoisen asuinkiinteistön kuukausimaksu vaihtelee 450 ja 650 €/kk välillä.

Lisäksi veloitamme erillispalkkion kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti esim. tulosteista, postimaksuista tai kokouksiin osallistumisesta.

Saat tietoa isännöintipalkkioista tutustumalla Kiinteistöliiton julkaisemaan isännöintipalkkiotutkimukseen.

Kuka hoitaa isännöinnin vaihtumiseen liittyvät tehtävät?

Kortteli-isännöinti tarjoaa uusille asiakkailleen Suomen parhaan isännöitsijänvaihdoksen. Me hoidamme kaiken vaihdokseen liittyvän käytännön työn, eli sovimme aloituksesta nykyisen isännöitsijänne kanssa hyvässä hengessä, noudamme materiaalin ja arkistoimme sen kiinteistölle. Huolehdimme että kaikki tarvittava tieto siirtyy meille ja dokumentoidaan asianmukaisesti. Hoidamme pankin kanssa maksuliikenteeseen liittyvät muutokset sekä ilmoitamme uudet tiedot kaupparekisteriin ja taloyhtiön sopimuskumppaneille.

Hallituksen tehtäväksi jää vain allekirjoittaa laatimamme asiakirjat ja me hoidamme kaiken muun.

Voinko luottaa mitä isännöinnistä puhutaan netissä?

Haastamme ihmiset pohtimaan nimettömien nettikirjoitusten syitä ja suhtautumaan niihin sillä vakavuudella, millä yleensäkin ilman omaan naamaa tai nimeä asioita esittävään on syytä suhtautua.

Yleisesti ottaen isännöitsijä joutuu taloyhtiössä asemastaan ja velvollisuuksistaan johtuen tekemään toimenpiteitä, jotka ovat taloyhtiön etujen mukaisia, laki määrää tai hallitus on sen antanut tehtäväksi. Nämä tehtävät eivät aina yksittäisen asukkaan tai osakkaan kannalta ole mukavia, kuten häätöjä, varoituksia tai maksamattomien vastikkeiden perimistä. Nämä ovat kuitenkin osa isännöitsijän työtä joka tulee tehdä ammattimaisesti. Näistä johtuvia purkauksia aina välillä esitetään emmekä voi niihin ottaa kantaa rikkomatta lainsäädäntöä tai isännöintialan yleisiä sopimusehtoja koskien salassapitoa.

Olemme joutuneet myös tilanteisiin, joissa isännöintisopimus on jouduttu irtisanomaan esim. maksamattomien isännöintilaskujen vuoksi tai henkilökuntaamme hallituksen taholta kohdistuvan epäasiallisen käytöksen vuoksi. Valitettavasti emme näitäkään asioita voi kommentoida taloyhtiöiden nimillä.

Mitä sähköisiä asiointipalveluja teillä on käytössä?

Tarjoamme asukkaille ilmaisen älylaitteeseen ladattavan PNTmobile applikaation, jonka kautta asukas saa isännöitsijän tiedotteet, voi tutustua taloyhtiön asiakirjoihin sekä varata käyttövuoroja.

Hallituksen jäsenet voivat tutustua taloyhtiön asiakirjoihin, kirjanpitoon laskuja myöten kirjautumalla pilvipalvelumme erikseen tilattavilla tunnuksilla.

Meillä on valmiudet etäkokouksiin hallituksen kanssa.

Kirjanpito hoidetaan täysin sähköisesti.